Nieuw werk

‘Art only begins where imitation ends.'(O.Wilde)

Hoge kwaliteit en gebruik van duurzame producten

Ruime keuze in glassoorten en merken

Correcte prijzen

Nieuwe glasramen

een eye-catcher voor elk interieur ….

Glasramen horen niet enkel thuis in kerken of kapellen. De mogelijkheden van glas-in-lood reiken immers zoveel verder. We maken dan ook nieuw werk.

Samen gaan we op zoek naar de noden, de mogelijkheden. Via een basisontwerp en keuze van glastype en kleuren komen we tot de ideale eye-catcher voor jouw woning, bureau, winkel, ….

 

 

Luisteren naar jouw wensen

Een ontwerp aangepast aan de locatie

Interactie tijdens het 'maak-proces'

Professionele afwerking en plaatsing

Een eye-catcher … ook bij jouw thuis

Misschien ben je op zoek naar iets unieks. Je hebt een idee en je zou het uitgewerkt willen zien. Misschien kunnen we je daar bij helpen. Er zijn verschillende mogelijkheden: Glas-in-lood, tiffany, zandstralen,..

Elke creatie die we maken is uniek. We werken namelijk niet met computergestuurde machines. Dit wil zeggen dat alles wat we doen ambachtelijk werk is. Zo is ons artistiek zandstraalwerk niet te vergelijken met graveer- en laserwerk dat je overal kan vinden. Ook onze schalen worden manueel gemaakt en in onze eigen oven gebakken.

 

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

“Een glasraam is oudbollig”

Wanneer het woord ‘glasraam’ valt, denken mensen vaak aan heiligenfiguren of kerken en kapellen. Vaak vergeten ze dat glas een zeer divers medium is. Een glasraam kan zeker ingepast worden in een modern interieur, meer nog, het kan jouw eye-catcher zijn!

“EEN GLASRAAM LATEN MAKEN ZAL WEL DUUR ZIJN”

Wanneer we een nieuw glasraam maken werken we nauw samen met de klant. We kijken naar de stijl van de kamer waar het raam komt, de smaak van de klant maar ook het budget. De keuze van glassoorten en kleuren kan hierin erg bepalend zijn. We proberen u dan ook zo goed mogelijk te adviseren.

“Een glasraam vraagt veel te veel onderhoud”

Een glas-in-loodraam is niet zoals een gewoon raam. Dergelijke ramen worden immers bijna niet vuil. Meestal volstaat het om eens het stof af te nemen of te reinigen met een vochtig doekje. Een glasraam verlangt niet om elke week gekuist te worden!

Pin It on Pinterest