ambachtelijk & uniek

 

 

Laten we eerlijk zijn, het is altijd leuk om een bijzonder cadeau te ontvangen. Alles wat wij aanbieden is met liefde en vakmanschap gemaakt,  elk stuk is ook uniek. Geen massapoductie, geen seriewerk. Maar elke creatie is het resultaat van artisanaal werk.

Ontdek hieronder onze prachtige glascreaties voor een origineel geschenk en vergeet niet, een geschenkbon is ook altijd een geweldig idee! Alle prijzen op deze cataloog zijn btw inbegrepen. Bestellen kan door een reservatie te nemen op  de code en deze te mailen naar hallo@birgitverplancke.be

Tapasschaaltjes

Tapasschaaltjes nodig? Een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Een set van vier in de kleuren die je zelf kan kiezen komt op 24 euro.

Glazen onderzettertjes.

We hebben we in verschillende soorten. Een setje van 6 (€ 24,00) of een setje van 4 voor € 16,00. Wat betreft de kleuren is de keuze aan jou. 6 x 1 kleur, 3 x 2 kleuren, …. De glazen onderzetterjes staan op siliconen-voetjes, zodat ze gemakkelijk hanteerbaar zijn.

Bokalen voor in de keuken.

Ook zo’n problemen om bloem en suiker uit elkaar te houden? Wat dacht je van een bokaal met artisanaal zandstaalwerk. De teksten kunnen op verzoek ook gewijzigd worden. Grote bokaal gaat aan € 20, de kleine aan € 17,00

Het palmblad.

Ons palmblad is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, groen, oranje, paars, … Het is dé ideale presenteer- of fruitschaal. Bij chocolaterie Spegelaere (Ezelstraat, Brugge) kan je je ze zelfs gevuld kopen met allerlei lekkers. Een cadeau dat tastbaar blijft ook als het snoepgoed op is!

 

Het palmblad kan je kopen aan 45 euro

 

MEDAILLON.

Hier en daar recupereren we ook stukken een glasramen. Zo’n medaillon kan, geplaatst in een andere glaskleur en op een ‘mount’ een serieuze meerwaarde geven aan je interieur. Dit voorbeeld is een 17de eeuws medaillon en verkoopprijs is 290 euro. Maar we hebben al medaillons vanaf 150 euro.

Sierschaaltje.

Een fijn sierschaaltje gemaakt van glas. Kan in verschillende kleuren uitgevoerd worden. Dit schaalmodel kan ook op andere formaten of vormen aangemaakt worden. In dat geval is de prijs overeen te komen. Dit model kost € 45. Tijdig bestellen wat de productie ervan vraagt wat tijd. 

FIGUURTJES IN TIFFaNY.

Tal van figuurtjes kunnen gemaakt worden. Zo ontwerpen we ieder jaar een kerstfiguurtje. Ook is er de ‘wolk’ waarvan de opbrengst naar de organisatie ‘Boven de Wolken’ gaat. We hebben onze heks (€ 45), de ballerina (€65), het vogeltje (€ 20), ….

PRESENTATIESCHAALTJE

Een fijn schaaltje gemaakt van glas in de vorm van een waterlelieblad.. Kan in verschillende kleuren uitgevoerd worden. Kost € 20.

Bij chocolaterie Spegelaere (Ezelstraat, Brugge) kan je je ze zelfs gevuld kopen met allerlei lekkers. Een cadeau dat tastbaar blijft ook als het snoepgoed op is!

Pin It on Pinterest