Zandstralen

 

In principe kunnen alle soorten en vormen van glas gezandstraald worden. Zijn het nu flessen of vazen, grote stukken of kleine stukken. Echter is niet elk glas van even goede kwaliteit. We raden dus altijd aan om ons op voorhand even te contacteren en een afpsraak te maken. We kijken dan samen naar het object waarop gestraald moet worden.

Ook het ontwerpen gebeurt best in samenspraak. Want niet alles wat jij uit jouw computer kan toveren, kunnen wij in een zandstraalsjabloon omzetten, laat staan gezandstraald worden.

Wij werken volledig ambachtelijk en alle stappen worden dus met de hand gedaan: uittekenen, overzetten op folie, inpakken van het object, zandstralen, uitpakken & opkuisen!

 

Wat gaat je dat kosten?

Elk sjabloon dat gemaakt wordt kan slechts éénmaal gebruikt worden, elk exemplaar is dus uniek. Je begrijpt dan ook wel dat de investering in toestellen, materialen en de uren die kruipen in het snijden & stralen van je object dienen vergoed te worden.

Maar laten we je even helpen met onderstaande tabel.

TEKENINGbasisprijs € 6,00. (btw in).Maar als de tekening moeilijker wordt, meer snijwerk verwacht, wordt de prijs in onderling overleg aangepast.
LOGObasisprijs € 26,00 (btw in). Indien complex logo, of logo met tekst, zal de prijs duurder zijn. Wordt in onderling overleg aangepast.
TEKSTEN – GETALLEN0 tot 15 karakters€ 1,70 per letter
0 tot 30 karakters€ 1,50 per letter
0 tot 45 karakters€ 1,30 per letter
0 tot 60 karakters€ 1,20 per letter
> 60 karakters€ 0,98 per letter

Pin It on Pinterest