Handmade in Brugge / 2018

2018 handmade in brugge : 29 juni 2018: Krant van westvlaanderen door piet himpens

2018 Handmade in brugge – 6/22/2018 WEebly.com door erik clyncke

Brugge, vrijdag 22 juni 2018 –  Brugge is een stad van makers. Mensen die met passie en gedrevenheid dagelijks de wereld om ons heen vormgeven. Handmade in Brugge reikt i.s.m. Stad Brugge jaarlijks een label uit aan makers die uitblinken in hun ambacht en duidelijk het verschil maken. Het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE vormt een erkenning voor hun ambachtelijk vakmanschap. Op donderdag 21 juni 2018 stelden we met veel trots de 14 nieuwe labelhouders voor. Ook lanceerden we in primeur onze gloednieuwe gids met een overzicht van alle Handmade in Brugge makers inclusief handig stadsplan!

14 nieuwe labelhouders

In het voorjaar van 2018 kregen ze in totaal 32 aanvragen voor het label binnen. Een onafhankelijke professionele jury beoordeelde de dossiers en selecteerde voor 2018 volgende 14 nieuwe labelhouders: Birgit Verplancke, Blue Ocean Seafood, Cadavre Exquis Couture, Cafuné Specialty Bar, De Broodsmid, Diamantmuseum Brugge / Diamanthuis Brugge, Embroidery Belle, Inge De Zutter, Jabali, Kantcentrum, Shaperslab, Thomas Vandelanotte, Vanden Broele Handmade & Atelier Jacques en Yves Obyn.

Handmade in Brugge gids

​Aangezien we vanaf nu uitpakken met 66 Handmade in Brugge makers volstond een uitvouwbaar stadsplan niet meer en bundelden we de makers in een Handmade in Brugge gids. Een mooi een handig boekje in pocketformaat met uitvouwbaar stadsplan en teksten in vier talen (NL, FR, D, ENG). De gids geeft je een overzicht van alle makers en je leest er waar en wanneer je bij hen terecht kan. Ideaal voor wie graag handgemaakt en lokaal koopt! Jaarlijks wordt, bij elke nieuwe labeluitreiking, een update van de gids uitgebracht. De gids is gratis en verkrijgbaar bij Handmade in Brugge in De Makersrepubliek, bij In & Uit en de diverse kantoren van Visit Bruges.

Meer info: handmadeinbrugge.be

2018 Handmade in brugge – 10/07/2018 TAMTAM

Pin It on Pinterest